Dan Mugur Dumitrescu         Ploiești, str. Sportului, nr. 2B         0722 229 309
 
 

Consult şi video diagnostic

 

Consultul este un prim pas în stabilirea unei bune comunicări medic-pacient. Consultul se face de către medicul dentist cu ajutorul camerei video intraorale DENTALINE, al softului dedicat şi al radiografiilor digitale efectuate cu ajutorul aparatului X-MIND SATELEC şi a softului SOPRO IMAGING. Pacientul poate vizualiza astfel, comod, pe monitorul de lângă unitul dentar, atât imaginile intraorale cât şi radiografiile efectuate.

Consultul în implantologie se realizează obligatoriu cu ajutorul ortopantomografiei (radiografie panoramică), care poate fi în format digital sau pe film clasic. Uneori acest tip de radiografie nu este suficient pentru eficientizarea planului de tratament, fiind necesar şi un CT Scan (tomografie computerizată) - această investigaţie furnizând mai multe date privind densitatea osoasă, localizarea unor repere anatomice tridimensionale etc.

În timpul consultului se va completă o fişa a pacientului care conţine date personale supuse regulilor de confidenţialitate (date personale, status dentar, istoricul medical al pacientului, plan de tratament, costuri estimative şi date de contact).

 
 
 
WebDesign Ploiesti by Dybo
Sus