Dan Mugur Dumitrescu         Ploiești, str. Sportului, nr. 2B         0722 229 309
 
 

Implantologie - the next level

 

Clinica dentară Dr. Dumitrescu Dan Mugur oferă soluţii optime individualizate de la cazuri simple până la cazuri complexe. Experienţă clinică în stomatologia privată din 1999. Experiență în implantologie din 2004.

Sistemele multiple de implanturi utilizate permit realizarea de suprastructuri protetice fixe, mobilizabile, mobile, inserarea făcându-se pe bonturi din titan simple, cu sisteme magnetice, locatoare, înșurubate, customizate, computerizate.

Atât etapele chirurgicale cât şi cele protetice se efectuează de către Dr. Dumitrescu Dan Mugur.

Toate etapele de lucru vor fi detaliate pe larg în cadrul consultului prealabil, pacientul fiind bine informat de la bun început cu privire la complexitatea tratamentului, la soluţiile protetice optime oferite precum şi la costurile estimative.

Puteţi consulta ofertele de implanturi aici.

Cu soluţii inovatoare de concept german, american sau corean se poate aborda inserţia implanturilor cu ajutorul şablonului chirurgical. Acesta se confecţionează în laborator după informaţiile primite de pre CT Scan (tomografie computerizată) mandibular/maxilar cu ajutorul programelor specifice ficărei firme.

 
 
 
Sus